Alonso no amaga la preocupació per la possibilitat de perdre's també el GP de la Xina (EFE)
Fórmula 1

Fernando Alonso no correrà el Gran Premi de Bahrain i és dubte per al de la Xina

El pilot asturià no ha passat el control mèdic previ a la cursa, per precaució, després de l'espectacular accident que va tenir a Austràlia

Actualitzat

Fernando Alonso encara arrossega seqüeles de l'espectacular accident que va tenir al Gran Premi d'Austràlia. Els serveis mèdics de la FIA, després d'examinar-lo, no l'han autoritzat a participar, per precaució, en la segona prova del Mundial de Fórmula 1.

McLaren ja ha anunciat que Stoffel Vandoorne, el pilot reserva, serà qui conduirà un dels dos cotxes de l'equip juntament amb Jenson Button al Gran Premi de Bahrain d'aquest cap de setmana.

Alonso encara té una fractura en una costella, a més d'un petit pneumotòrax en un pulmó, com a conseqüència de l'accident que va tenir en la prova inaugural del campionat. "He intentat córrer fins a l'últim minut a Bahrain", ha dit a les xarxes socials el pilot de McLaren. "Estic una mica decebut, però és la decisió més lògica i la més prudent", ha admès posteriorment en la roda de premsa dels pilots. 

Malgrat no asseure's al "cockpit" el proper diumenge, Fernando Alonso ha comparegut aquesta tarda en roda de premsa al costat dels altres pilots de la graella, i els ha deixat completament eclipsats perquè els periodistes només tenien preguntes per a l'asturià. Fernando Alonso s'ha mostrat força tranquil i ha donat a entendre que ja ha acceptat el fet de perdre's la propera cursa, però és que les lesions que encara arrossega no li garanteixen "al cent per cent que pugui córrer al GP de la Xina". Sobre les sensacions, Alonso, tot i tenir-ho coll avall, no amaga la decepció: "puc entendre la decisió dels metges i la respecto, però estic trist, les coses són com són". Al pilot de McLaren li esperen dues setmanes de metges i moltes proves, i és que, per primer cop, l'asturià ha detallat exactament què li passa i com s'ha sentit d'ençà de l'accident: "diumenge, després de l'accident, em feia una mica de mal el genoll, però res important. Dilluns tenia un dolor generalitzat, però tampoc res seriós. Però, en tornar a casa, vaig notar que incrementava, així que vam començar a fer proves i va ser quan em van trobar el pneumotòrax, a més de diverses fractures a les costelles. I aquest és el gran risc perquè les forces G podrien fer que una costella acabés clavant-se en un pulmó".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut