Eusebio Sacristán no descarta donar la sorpresa al Wanda Metropolitano
Girona

Eusebio: "Stuani és important, però hem de saber viure sense ell"

L'entrenador del Girona admet que la baixa per lesió del davanter uruguaià contra l'Atlètic de Madrid és sensible, però que per damunt de les individualitats són un equip, i ha confirmat que Doumbia serà el substitut al Wanda Metropolitano

Actualitzat

L'entrenador del Girona, Eusebio Sacristán, ha admès en la roda de premsa prèvia al partit de lliga contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano que la baixa de Stuani per lesió és sensible, i ha confirmat que Doumbia serà el seu substitut.

"La baixa de Stuani és sensible, però per damunt de les individualitats som un equip. Confiem recuperar-lo per a dissabte. Demà jugarà Doumbia. No ha tingut gaires minuts perquè Stuani està com està. Ara en podrà tenir, i esperem que es vegi recompensat. És el recanvi natural que veig, fins i tot per davant de Lozano, perquè és allà on millor rendeix. S'ha de recordar que, al llarg de la seva trajectòria, té un bagatge important com a golejador".

El tècnic del Girona no podrà comptar amb altres jugadors habituals com el porter Bono, Juanpe o Raúl Carnero, a més de Stuani, però ha defensat el nivell de la seva plantilla tot i les baixes importants.

"Treballem tot l'any amb la mateixa mentalitat, la de ser un equip per damunt de les individualitats. Stuani és determinant pels gols que marca, però sense ell hem demostrat competir a bon nivell. Encara que ens faltin jugadors, tenim opcions, perquè gaudim de bons i molts recursos. Hem d'estar per sobre de qualsevol absència, no podem dependre de ningú. És important, sí; però hem de saber viure sense ell". 

Eusebio també ha confessat que la derrota contra l'Athletic a Montilivi ja és història i no descarta donar la sorpresa al camp de l'Atlètic, un escenari on el conjunt gironí va ser capaç d'eliminar els "colchoneros" de la Copa del Rei.

"L'ensopegada de divendres és història. La lliga està molt competida i ens enfrontem a un rival molt fort, però ja hem guanyat a camps complicats. Cada partit és diferent i nosaltres tenim variants que ens permetin generar problemes al rival".

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut