Eusebio Sacristán, en roda de premsa
Girona

Eusebio sobre el València: "El de demà no té res a veure amb el partit d'anada. Ara viuen un moment dolç"

El Girona voldria allargar la bona ratxa de resultats i seguir sumant per quarta jornada consecutiva per assentar-se a la zona mitjana de la classificació. Dues victòries i un empat han revitalitzat un equip que fa tot just un mes estava a les portes de la zona de descens

Actualitzat

El Girona s'enfronta al València aquest diumenge a les 16.15, a Montilivi. El tècnic del conjunt gironí, Eusebio Sacristán, és conscient de la necessitat de sumar punts a casa, davant d'un rival complicat:

"Aquest partit és molt important per a nosaltres per continuar en la línia de joc i resultats de les últimes jornades. I, evidentment, guanyar ens aniria bé per donar una alegria a la nostra afició."

La clau, prendre's el partit amb calma:

"Hem de fer un partit de ritme, però també amb paciència, perquè és un grup molt bo i sòlid defensivament."

3 punts molt importants:

"Hem de ser conscients del moment i la importància dels tres punts. Guanyar ens permetrà fer un pas més de cara al nostre objectiu."

El València arriba a Montivili en el seu millor moment, en plena lluita per entrar en els llocs europeus:

"El de demà no té res a veure amb el partit d'anada. Ara viuen un moment dolç, porten moltes jornades puntuant. Tenen una plantilla àmplia, tots els que juguen ho fan a gran nivell. Ens hi hem d'enfrontar amb respecte."

Continuar el mateix camí de les últimes setmanes:

"Volem donar continuïtat a les bones sensacions que estem tenint en els últims partits. Hem de continuar enfocats com ho hem fet en les setmanes anteriors".

ARXIVAT A:
Eusebio
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut