Girona

Eusebio: "Si fem un còmput general del que ha estat la Lliga fins ara, hem d'estar satisfets"

L'entrenador del Girona s'ha mostrat satisfet amb la reacció i amb la temporada de l'equip

Actualitzat

Eusebio, en la roda de premsa posterior a l'empat "in extremis" del Girona davant el Getafe, ha explicat que no està "content", però si que s'ha mostrat "satisfet amb com ha reaccionat l'equip".

El tècnic de l'equip gironí ha explicat que l'equip "ha treballat bé el partit" i ha "tingut oportunitats" per posar-se per davant tot i que finalment han estat els visitants els que s'han avançat en el marcador:

"Hem rebut un gol que ens ha generat desànim en aquell moment i ho hem acusat en alguna fase de partit. Ens hem refet bé i hem aconseguit l'empat. Una demostració de que tot costa molt i que hem de seguir treballant. Costa molt aconseguir els punts."

El Girona, amb aquest empat, ha trencat una ratxa de dues derrotes consecutives a la Lliga. Eusebio ha volgut destacar la gran temporada que està fent l'equip, tot i que ha explicat que l'objectiu "sempre és guanyar":

"Si fem un còmput general del que ha estat la Lliga fins ara hem d'estar satisfets. Clar que aspirem a més. Tenim la sensació de que en els últims partits no hem aconseguit l'efectivitat que estàvem tenint, però la manera de competir de l'equip segueix sent la mateixa. És per estar satisfets, per estar tranquils."

Per últim, l'entrenador del Girona ha explicat que l'equip podria reforçar-se en el mercat d'hivern, tot i que confia plenament en els seus jugadors:

"Estem buscant possibilitats que millorin el que tenim. Estem satisfets amb el rendiment que estan tenint tots els jugadors i l'ajuda dels jugadors del filial està sent important."

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut