Girona

Eusebio: "Estem il·lusionats pel que ens espera en aquesta segona volta"

L'entrenador del Girona s'ha mostrat molt motivat en la roda de premsa prèvia al partit de divendres que enfrontarà els gironins al Llevant

Actualitzat

Eusebio Sacristán s'ha mostrat molt il·lusionat en la roda de premsa prèvia al primer partit de l'any en la visita del Girona al Ciutat de València. L'entrenador del Girona ha explicat quins són els propòsits de l'equip en aquest inici d'any:

"L'equip ha de mantenir els senyals d'identitat: competir molt bé, mostrar-se sòlid, dificultar als rivals perquè no ens marquin cap gol, créixer quan haguem de dominar els partits, etc. Estem il·lusionats pel que ens espera en aquesta segona volta sabent que hi ha molta igualtat."

El tècnic de La Seca ha explicat que el Llevant "és un equip que està fent les coses bé" i que "està mostrant tot el seu potencial", però està convençut que l'equip s'ha de centrar "en les coses que està fent bé":

"Cada partit és complicat. El Llevant és un equip molt ofensiu, amb qualitat al mig del camp, capaç de generar ocasions... però nosaltres pensem en tot el que hem fet bé en aquest final d'any. La nostra manera de competir, de treure profit de les nostres virtuts, el nivell de regularitat que l'equip està mostrant les últimes setmanes. Venim de no aconseguir victòries i seguim treballant amb la mentalitat per tornar-les a aconseguir."

Una de les novetats destacades per al partit de divendres és Álex Pachón. L'entrenador ha explicat que és un jugador "que té un perfil d'àrea, rematador" i ha apuntat que si l'equip el necessita "podria ajudar".

En relació a les incorporacions en aquest mercat d'hivern, Eusebio ha dit que la direcció esportiva "hi està treballant" però ha explicat que no volen "fer-ho ràpid":

"Volem que les opcions amb què la direcció esportiva treballa, quan es concretin, sigui en el moment que s'hagi de fer. Estic tranquil perquè sé que s'està treballant i que quan es concreti és que s'han donat les condicions ideals per al nostre club. Tranquil·litat i confiança amb els jugadors que tenim."

Finalment, Eusebio ha volgut fer la seva carta al Reis Mags, als quals ha donat les gràcies per tot el que estan vivint i ha dit que espera que li concedeixin diferents desitjos en aquest segon tram de temporada:

"Primer de tot agraeixo tot el que tenim, que és molt bo. Que ens arribi el premi a tot el que mereixem. Bona dinàmica, que arribin els resultats, que gaudim i fem gaudir la nostra afició i complim el gran objectiu que el Girona la temporada que ve jugui a Primera Divisió."

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut