Barça

El Barça està interessat en Forlán i aquesta setmana espera tancar el futur d'Eto'o

Diego Forlán ha estat un dels triomfadors de la temporada. Amb 32 gols ha aconseguit el "pichichi" de la Lliga i la Bota d'Or europea. Un sensacional rendiment que l'ha situat novament a dalt de tot de l'aparador pel que fa al mercat de fixatges. Un dels equips interessats a incorporar el davanter uruguaià és el Barça. L'arribada de Forlán no seria incompatible amb la possible renovació d'Eto'o, que es decidirà aquesta setmana. El conjunt culer està disposat a fer una oferta que inclogui una quantitat propera als 20 milions d'euros i algun jugador com Gudjohnsen o Hleb.

Actualitzat
Precisament ara fa quatre temporades, el Barça va tenir l'oportunitat de fitxar Forlán però per petició de Rijkaard es va optar per comprar Gudjohnsen al Chelsea. Una decisió que amb la perspectiva del temps es pot valorar com a molt errònia. Forlán arribaria com a complement d'Eto'o si el camerunès continua a Can Barça. Curiosament, fa quatre anys, l'uruguaià també va prendre el "pichichi" a Eto'o.

El futur de Samuel Eto'o


Precisament, Samuel Eto'o tancarà aquesta setmana el seu futur. Amb el Barça o fora del Camp Nou. Acaba contracte l'any que ve, però el club culer li oferirà dues temporades més, mantenint l'estatus de ser un dels jugadors més ben pagats de la plantilla. Si el camerunès demana més diners o un contracte més llarg, es negociarà el seu traspàs. Guardiola és partidari de la continuïtat de Samuel, però tampoc posaria impediments a la seva sortida. La possible renovació d'Eto'o no seria incompatible amb el fitxatge d'un altre davanter centre, com el de l'uruguaià Diego Forlán.

Bruno, un altre objectiu culer

Bruno Saltor és un dels objectius del Barça. Fonts pròximes al defensa català han confirmat a TV3 que l'exjugador de l'Espanyol B, Lleida, Nàstic i Almeria ha rebut una oferta de la secretaria tècnica blaugrana, que es pot rubricar en els pròxims dies.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut