Fermín López celebra el segon (EFE)

El Barça s'entrega a Fermín per tombar el Xakhtar (2-1) i acaronar els vuitens de Champions

L'andalús, autor del segon gol blaugrana, ha brillat a l'Estadi Olímpic i n'ha sortit ovacionat. Abans, Ferran Torres havia avançat el Barça. La diana de Sudakov, en el segon temps, ha fet entrar els dubtes als de Xavi

Àlex CastellsActualitzat

• Fermín López ha guiat el Barça per superar el Xakhtar (2-1) i deixar ben encarrilada la classificació per als vuitens de final de la Champions. Ferran Torres i el mateix Fermín han fet els gols del Barça, mentre que Sudakov ha retallat distàncies per als ucraïnesos.
  • Sis lesionats de pes i Gavi, sancionat. A tres dies del clàssic, Xavi ha hagut d'improvisar un onze amb algunes novetats, com Lamine Yamal i Ronald Araujo. Ha donat descans, en canvi, a dos titulars habituals com Balde i Christensen.
  • El Xakhtar ha arrencat sense complexos, però el Barça s'ha fet amo del partit des de ben d'hora. I ha disposat d'una primera ocasió clara per marcar en el minut 6, després d'una recuperació d'Oriol Romeu. Fermín López, però, ha topat amb Riznyk.
  • També s'hi ha estavellat, més tard, Cancelo. El portuguès, després de combinar amb Fermín i retallar el seu marcador, s'ha plantat sol davant del porter rival. Li ha faltat sort.
Ferran ha dedicat el gol a la seva àvia (EFE)
  • El Barça ha fet caure la resistència del Xahktar en el minut 28, i per mitjà de Ferran Torres. Ha hagut d'esperar per celebrar-ho perquè, primer, l'àrbitre l'havia anul·lat per possible fora de joc de Fermín. El VAR l'ha fet rectificar.
  • El valencià ha anotat el primer i ha assistit Fermín López, en el segon. El jove futbolista d'El Campillo ha meravellat tothom amb un golàs. Des de fora de l'àrea, l'ha clavat a l'escaire.