Hoquei Patins

El Reus s'estrena a la Lliga europea amb una derrota davant de l'Sporting (5-3)

El Reus s'ha vist superat per l'Sporting de Portugal en l'estrena a la Lliga europea. Els reusencs juguen el pròxim partit d'aquesta lligueta d'aquí a menys de 24 hores, contra l'Oliveirense, per www.esport3.cat

Redacció Esport3Actualitzat

El Reus Deportiu s'ha estrenat a la Lliga europea amb una derrota davant de l'Sporting de Portugal. Els reusencs, que han tingut la important baixa de Raül Marín, han començat el partit amb un ritme molt travat i tàctic i amb Càndid Ballart salvant la primera falta directa de Ferran Font. Als deu minuts, Toni Pérez ha estrenat el marcador i sis minuts més tard, ha estat Joao Souto qui ha fet el segon per als portuguesos després d'una pèrdua de pilota dels reusencs a mitja pista. El Reus ha escurçat distàncies de penal, transformat per Álex Rodríguez als dinou minuts, amb una canonada imparable, i, abans del descans, ha arribat el 3-1 obra de Ferran Font, de falta directa.

La segona part ha començat amb un ritme més elevat i amb la desena falta per part del Reus que ha deixat a Ferran Font amb una bona oportunitat per ampliar l'avantatge. Càndid Ballart li ha aturat i en la desena falta de l'Sporting, ha estat Álex Rodríguez qui no ha desaprofitat l'ocasió. El de Sant Hipòlit ha posat pressió al rival amb el 3-2. L'empat se li ha escapat al Reus, quan Girao ha aturat el penal d'Álex Rodríguez. Els reusencs han evitat que l'Sporting agafés més avantatge gràcies a l'aturada de Càndid Ballart al penal llançat per Gonzalo Romero poc després. En dos minuts, el conjunt portuguès ha desencallat el partit al seu favor amb dos gols. Al 39 l'ha firmat Telmo Pinto, en culminar una contra letal, i al 40, Gonzalo Romero de falta directa. A menys de dos minuts per al final, Pablo Nájera ha fet el 5-3 final.

El pròxim partit del Reus serà aquest dissabte, amb menys de 24 hores per preparar-se, amb l'Oliveirense (16.00, per www.esport3.cat).

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut