Hoquei patins

El Noia derrota el Blanes (2-1) i jugarà les semis de Copa contra el Liceo, botxí del Vendrell (8-3)

El Noia Freixenet i el Liceo disputaran la primera semifinal de la Copa del Rei d'hoquei patins. Els de Sant Sadurní d'Anoia han eliminat el Blanes (2-1) en el partit que ha obert la fase final que es disputa a Vilanova i la Geltrú. Els gallecs s'han desfet del Moritz Vendrell per 8-3. Aquest divendres es completaran els quarts de final amb els partits Barça-Reus i Vilanova-Maçanet.

Noia, 2 - Blanes, 1

L'equip de Ferran López ha eliminat el Blanes en el primer partit de quarts de final. L'equip del Penedès s'ha avançat ben aviat. En el tercer minut de joc, una combinació rapidíssima entre Aleix Esteller i Eloi Mitjans a la sortida d'una falta ha permès Mitjans superar Jaume Llaverola amb un llançament creuat. El Blanes ha tingut oportunitats claríssimes a la primera part, com un xut al pal de Jepi Selva. L'empat ha arribat als cinc minuts de la represa, quan Lluís Teixidó ha aprofitat un error de coordinació de la defensa rival. Al cap de sis minuts, un penal transformat per Toni Seró ha sentenciat el partit pel Noia.

Liceo, 8 - Vendrell, 3

En el segon partit de la jornada, el Liceo ha passat per damunt del Moritz Vendrell amb un claríssim 8 a 3. L'equip gallec ha deixat el partit encarrilat en els primers minuts. Sergi Miras ha obert el marcador amb una canonada en el tercer minut, i ell mateix ha ampliat l'avantatge tres minuts després. Un llançament de penal de Cristian Rodríguez ha donat esperances als penedesencs, però dos gols consecutius de Barreiros han posat les coses encara més favorables per als homes de Carlos Gil. Barreiros ha completat un pòquer de gols, mentre que Toni Sánchez ha marcat dos gols més per al Vendrell.