D'esquerra a dreta: Wael Jallouz (FC Barcelona), Torsten Laen (KIF Kolding Copenhaguen), Víctor Tomàs (FC Barcelona), Cedric Sorhaindo (FC Barc…
D'esquerra a dreta: Wael Jallouz (FC Barcelona), Torsten Laen (KIF Kolding Copenhaguen), Víctor Tomàs (FC Barcelona), Cedric Sorhaindo (FC Barcelona), i Lars Jorgensen (KIF Kolding Copenhaguen) en el partit de Champions Kolding-Barça del novembre passat (Reuters)
Handbol

El Montpeller-Barça de la Lliga de Campions i el Granollers-Dinamo de l'EHF, aquest diumenge, en directe per Esport3

El FC Barcelona juga aquest diumenge (17.00) a la pista del Montpeller, on buscarà consolidar el liderat del grup B de la Lliga de Campions. Per la seva banda, el Fraikin Granollers vol iniciar de la millor manera possible la Copa EHF guanyant el Dinamo de Bucarest (12.30).

Andrea GuerreroActualitzat

El Barça Lassa buscarà aquest diumenge a partir de les 5 de la tarda una victòria a la difícil pista del Montpeller. L'objectiu dels blaugranes és guanyar per consolidar el liderat del grup B i fer un pas de gegant cap als quarts de final.

L'equip de Xavi Pascual, que disputarà el partit europeu número 400 en la història del club, té la missió de guanyar en una pista on no ha conegut mai la victòria. En les tres visites a la pista occitana, els catalans han perdut dos partits i han empatat l'altre.

Al Montpeller, una victòria li asseguraria pràcticament la sisena posició del grup, que li permetria jugar els vuitens de final. El seu millor jugador és Dragan Gajic, màxim golejador de la lliga francesa.

Per part dels blaugranes, Pasqui no podrà comptar amb el txec Filip Jicha. Pero el tècnic recupera Cedric Sorhaindo, Raul Entrerríos i Víctor Tomàs, qui dijous passat va renovar amb el Barça Lassa fins el 2020.

El Granollers debuta a la fase de grups de l'EHF

L'altre duel europeu de la jornada amb presència catalana el disputarà el Fraikin BM Granollers, que rep el Dinamo de Bucarest a partir de les 12.30.

Els homes de Carlos Viver afronten el matx amb la motivació que els va donar el triomf contra l'Helvetia Anaitasuna i esperen continuar la bona ratxa i encetar amb bon peu la fase de grups de la Copa EHF.

Salva Puig, Mamadou Gassama i Henrique Teixeira seran baixa per part del conjunt català. I Álvaro Ferrer és dubte, tot i que  millora dels seus problemes al peu i podria disposar d'alguns minuts. El grup A de l'EHF el completen el Magdeburg alemany i l'Aalborg danès.

Tots dos partits es podran seguir en directe per Esport3. A les 12.30 el Fraikin BM Granollers – Dinamo de Bucarest, i a les 17.00, el Montpeller – FC Barcelona Lassa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut