Futbol

El Madrid prepara el clàssic contra el Barça sense Kaká ni Drenthe

El Madrid ha tornat als entrenaments després d'un dia de descans per preparar el partit contra el Barcelona, i ho ha fet amb tots els seus efectius a excepció dels lesionats Kaká i Royston Drenthe, que han seguit amb la seva feina de recuperació al gimnàs. Els blancs s'han entrenat a la Ciutat Esportiva de Valdebebas per primera vegada aquesta setmana amb la ment posada en el transcendental partit de dissabte que ve contra el Barça, equip amb el qual està empatat a punts i al qual rebrà el pròxim dia 10 al Santiago Bernabéu. Casillas assegura que el clàssic "no serà la clau de la temporada".

Actualitzat
El brasiler Ricardo Izecson, "Kaká", es troba en l'última fase de recuperació d'una pubàlgia que el manté allunyat dels terrenys de joc des del dia 10 de març passat, i podria reaparèixer contra el Barcelona si evoluciona favorablement durant la setmana.

D'altra banda, l'holandès Royston Drenthe segueix tractant-se d'una contractura i trencament muscular al recte de la cama esquerra que es va produir fa dos mesos i ho té més complicat per arribar al clàssic.

Els jugadors disponibles han participat en una sessió d'entrenament molt suau que ha constat de carrera contínua i exercicis amb pilota abans de passar a la part tàctica, mentre que els tres porters -Casillas, Dudek i Adam- han treballat al marge del grup juntament amb el preparador de porters, Xavier Mancisidor.

Casillas no creu que el clàssic sigui clau

Iker Casillas ha explicat avui en roda de premsa en al·lusió al partit del dissabte entre el seu equip i el Barcelona que "no serà la clau de la temporada, perquè són només tres punts" i després "queda molt per jugar", tot i que ha matisat que "qui guanyi pot sortir reforçat". Casillas està d'acord amb el seu entrenador, Manuel Pellegrini, i amb el tècnic del FC Barcelona, Pep Guardiola, que després "queden molts partits i molts punts per jugar-se".

Ambdós equips estan empatats a punts al capdavant de la taula, a vuit jornades per al final. "La diferència seria de tres punts i fins i tot si hi ha un empat seguirà tot igual. No crec que sigui la clau de la temporada", ha dit el porter madridista. Casillas no ha volgut buscar comparacions entre el partit de la temporada passada i el de la present i ha comentat que l'equip "l'any passat arribava molt just, amb moltes lesions i l'equip ho va notar".


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut