Futbol

El Girona vol assaltar el Molinón mentre que el Sabadell viatja a La Romareda per sumar els primers punts de la temporada

El Girona juga aquest diumenge al migdia a Gijón, on espera assaltar el Molinón i continuar amb la ratxa victoriosa. El Sabadell, per la seva banda, viatja a Saragossa, on vol sumar els primers punts de la temporada i continuar amb les bones sensacions que va tenir a la Copa. El partit, a partir de les 17.00, es podrà seguir per Esport3.

Actualitzat

El Girona juga aquest diumenge al migdia a Gijón on espera assaltar el Molinón i continuar amb la ratxa victoriosa. El Sabadell, per la seva banda, viatja a Saragossa, on vol sumar els primers punts de la temporada i continuar amb les bones sensacions que va tenir a la Copa. El partit, a partir de les 17.00, es podrà seguir per Esport3.

El Girona s'ha marcat l'objectiu d'assaltar el Molinón, un escenari on encara no ha guanyat mai i on arriba amb un ple de victòries a la Lliga. Machín, després de donar minuts als menys habituals a la Copa, té la intenció de tornar a apostar pel bloc titular davant d'un Sporting que considera perillós. "Es una plantilla d'homes més que de noms i ho estan demostrant almenys fins ara i crec que durant la Lliga tindran temps de demostrar-ho encara més", ha explicat Machín que ha afegit que "avui en dia és un dels millors equips de la Segona Divisió". El tècnic blanc-i-vermell recupera Juanlu, després de complir un partit de sanció, però no s'ha emportat ni Eloi ni Christian Alfonso. Tampoc ha viatjat Pablo Íñiguez que es va lesionar dimecres.

Després de la classificació a la Copa, Miquel Olmo espera que la tendència positiva es traslladi a la Lliga on encara s'han d'estrenar puntuant. Per fer-ho, ja ha avançat que farà canvis en l'onze titular. No seran a La Romareda ni Agus, ni Hervás i tampoc Collantes. Hidalgo, amb l'alta mèdica, Cristian, Sotan, Kiko Olivas i Longás sí que han viatjat a Saragossa. "És un escenari difícil, un rival complicat, un equip que ha de lluitar per l'ascens i això dificulta molt aquest desplaçament" ha declarat el tècnic de Terrassa. A domicili, els arlequinats esperen trobar la primera victòria i trencar amb el pitjor inici des que estan a la categoria de plata.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut