Estadi municipal de Montilivi
Estadi municipal de Montilivi
Futbol

El Girona valora com compensar els seus abonats

A l'estadi de Montilivi encara hi han de passar tres rivals directes en la lluita per l'ascens, però ho faran previsiblement a porta tancada

Actualitzat

Alguns clubs de la Lliga espanyola miren de compensar els seus aficionats, que han gastat uns diners en els abonaments i des de fa mesos no tenen futbol. El Getafe ja va anunciar que oferirà de franc els partits de Lliga de la pròxima temporada als abonats. El Valladolid deixa l'opció de retornar diners o rebre descomptes. El Girona encara no sap com compensar els 9.501 socis abonats que té des del seu retorn a Segona, com explica L'Esportiu de Catalunya. La primera idea era que, si l'equip tornava a Primera, se'ls descomptaria de la Lliga 2020-21 el que havien pagat mentre estaven a Segona Divisió, sempre que haguessin assistit a 19 partits. És a dir, regalar els abonaments. Els preus dels abonaments estaven entre 100 i 450 euros.

Ara queden 11 jornades i els gironins tenen l'ascens a vuit punts i amb la cinquena posició ocupen zona de play-off. En la recta final de la temporada actual, el Girona tenia tres partits molt atractius a Montilivi contra rivals que també lluitaven per pujar a Primera: Saragossa, Almeria i Cadis. I a més, amb l'estadística a favor. 34 dels 47 punts sumats s'havien aconseguit a casa. El segon millor equip local de la categoria. Sense públic, l'empenta serà una altra, però caldrà adaptar-s'hi.

Aquest és el calendari restant de la temporada 2019-20.

32a jornada LAS PALMAS - GIRONA
33a: GIRONA- RACING
34a: ELX - GIRONA
35a: GIRONA - NUMÀNCIA
36a: MÀLAGA - GIRONA
37a: GIRONA - SARAGOSSA
38a: SPORTING - GIRONA
39a: GIRONA - ALMERIA
40a: LUGO - GIRONA
41a: GIRONA - CADIS
42a: ALCORCÓN - GIRONA

En la Copa, el Girona tampoc no ha tingut sort. El partit contra el Vila-real no entrava en l'abonament, però va coincidir amb el temporal Glòria i només va comptar amb 928 espectadors. Derrota per 0 a 3 i l'oportunitat perduda d'ingressar una quantitat important.

Anar al contingut