El Girona pateix per endur-se els tres punts de Reus i suma la quarta victòria seguida (1-2)

El Girona ha tornat a mostrar les seves credencials d'aspirant a l'ascens directe a Reus, on s'ha imposat per 1 a 2. Portu i Saimaza han fet els gols del conjunt de Machín, que s'ha complicat la vida a les acaballes del matx. Querol ha fet l'1 a 2 en el 89 i Edgar Hernández ha fallat un penal al 92.

El Girona ha sumatre tres punts al camp del Reus en el seu objectiu de seguir sumat per aconseguir l'ascens a Primera (1-2). Els gironins han sortit amb la intenció de portar la iniciativa i ho han aconseguit. Fruit d'això, el primer xut a porta del matx a càrrec de Granell que ha aturat ben col.locat Edgar Badia. El Reus ha reaccionat i ha intentat generar ocasions de gol, però li ha costat acostar-se amb perill als dominis de René. El conjunt gironí ha tornat a intentar-ho abans del descans en una bona centrada de Granell que Ramalho ha rematat de cap Edgar Badia s'ha vist obligat a intervenir.

Canvi clau de Machín en atac

A la represa, Machín ha fet entrar Portu en el lloc de Longo i el canvi ha estat providencial. Assistència de Borja García i Portu supera Edgar Badia. Sisè gol a la Lliga del migcampista murcià. El Girona ha esperat pacient la seva oportunitat per sentenciar i Sandaza, al minut 75, l'ha transformat en el 0 a 2 aprofitant una passada llarguíssima des de la seva defensa. S'ha plantat sol davant Edgar Badia i ha resolt amb serenitat. Setè gol a la lliga del davanter toledà.

Final ple d'emoció

El conjunt de Machín ha patit un contratemps a les acaballes amb l'expulsió de Rubén Alcaraz, que ha vist dues grogues en dos minuts. El Reus mai s ha donat per vençut i al 88. David Querol ha marcat l'1 a 2 i ha posat emoció al matx. I l'emoció ha arribat al punt màxim quan, en el 92, Pablo Marí ha comés penal sobre Alberto Benito. Edgar Hernández tenia l'opció d'empatar, però l'ha sobrepassat la pressió i ha fallat el llançament enviant la pilota per sobre el travesser. Quarta victòria seguida del Girona, que manté el seu ampli marge de seguretat amb el tercer classificat. El Reus encadena el vuitè partit sense guanyar.