Futbol

El Girona busca a Chapín enfront el Xerez el seu primer triomf lluny de Montilivi

En el partit avançat de la 17a jornada de Lliga de la Segona Divisió, el Girona s'enfronta aquesta nit (21 h) al Xerez. El conjunt català visita Chapín amb l'objectiu d'aconseguir la seva primera victòria lluny de Montilivi. Als catalans se'ls resisteix la victòria des de fa cinc jornades, tot i que el seu joc no està decebent, tal com es va poder comprovar el passat cap de setmana en el duel a casa enfront el Celta. Malgrat tot, els blanc-i-vermells no ho tindran fàcil ja que al seu davant tindran un rival que encadena quatre jornades sense perdre i és sisè.

Actualitzat
El Girona necessita un triomf per corroborar el seu bon moment de joc. I és que encara que els resultats no l'han acompanyant del tot en les últimes jornades (quatre empats i una derrota), l'equip català està mostrant-se com un conjunt sòlid i combatiu. 

És per això que el tècnic dels gironins, Raül Agné, ja ha avançat que els seus homes sortiran a l'atac amb els tres punts com a objectiu prioritari. "Tot el que sigui puntuar és bo -ha dit l'entrenador- però nosaltres anem a guanyar". 

El Xerez, però, no posarà les coses fàcils ja que es troba en la zona de la promoció d'ascens després de mantenir una bona ratxa. La passada jornada els andalusos van imposar-se al camp del Las Palmas i arriben al partit amb molta moral.  
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut