Barça

El fitxatge de Villa es podria fer oficial avui mateix, ja que les negociacions estan pràcticament tancades

Els aficionats del Barça estan a punt de rebre la confirmació del primer fitxatge de la temporada. L'acord perquè David Villa es vesteixi de blaugrana és imminent. Avui, de fet, podria ser el dia en què el club oficialitzi aquesta incorporació. Les negociacions estan pràcticament tancades, només queden uns serrells que podrien quedar definits avui mateix. El preu de l'asturià s'acosta als 40 milions d'euros més variables i firmarà per 4 temporades. Amb 28 anys, Villa es troba a un pas de convertir-se en el primer moviment del mercat d'estiu. Jaume Ferrer, vicepresident del club i també precandidat a la presidència del Barça, ho ha confirmat avui a "El matins", de TV3, i ha dit que el cos tècnic hi ha donat el vistiplau.

Actualitzat
Joan Laporta vol tancar aviat els fitxatges per a la temporada vinent. És per això que avui mateix ja es podria fer oficial la incorporació de David Villa, que es convertiria en el primer reforç del Barça 2010-2011. Un cop es resolguin els serrells que queden pendents, es farà pública la notícia. La incorporació del davanter asturià serà la primera operació del mercat d'estiu al club blaugrana. El president del Barça ja va admetre ahir que les negociacions amb el València anaven pel bon camí, i que es tracta d'una operació que confia que "es resolgui aviat". El jugador vol venir, el València necessita diners i Laporta el té marcat com una part de l'herència que vol deixar al Barça.

Veure David Villa vestit de blaugrana té un preu al voltant dels 40 milions d'euros. És la quantitat que demana el València per un davanter de 28 anys que és garantia de gol. David Villa ja va ser objecte de desig blaugrana l'estiu passat. De fet, semblava que la seva incorporació era un fet, però, finalment, el Barça va decidir apostar per Ibrahimovic. Amb un any de retard, sembla que el seu somni barcelonista es farà realitat aquesta setmana. "Estem en el procés negociador i tot va per bon camí", va assegurar ahir el mateix Laporta. El president blaugrana va explicar que no s'ha marcat una data concreta per tancar l'operació i que sempre es farà en funció dels interessos de l'entitat.

Darrere de Villa, el gran objectiu és Cesc Fàbregas. El migcampista d'Arenys ha tornat a Londres per comunicar-li al seu entrenador, Arsène Wenger, el seu desig de fitxar pel Barça. En aquest cas, les negociacions són més complicades perquè el club anglès demana prop de 60 milions per Cesc. Aquí podria entrar en joc per rebaixar el traspàs, Touré, que s'incorporaria al conjunt londinenc. El seu representant diu que el veu més fora que dins del Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut