Bàsquet

El detall de Marc Gasol amb Mirotic després del Barça-Girona

El jugador del FC Barcelona ha saludat el mitjà dels Gasol després del duel i li ha demanat que li firmés una samarreta seva

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha sumat la sisena victòria de la temporada a la Lliga davant un Girona que, tot i intentar-ho fins al final, s'ha quedat sense premi i ha acabat caient per un ajustat 72-69.

El partit també ha suposat el retorn de dues icones del bàsquet blaugrana al Palau, Marc Gasol i Pierre Oriola. El de Tàrrega, que portava gairebé mig any sense trepitjar una pista de bàsquet, s'ha mostrat molt il·lusionat amb el seu retorn a la que va ser casa seva durant cinc temporades.

"M'he sentit estrany. Els últims cinc anys he fet cada dia el mateix recorregut des de casa fins aquí, i venir com a rival ha estat diferent, especial. A més ha estat el meu debut. Portava 5-6 mesos sense trepitjar una pista de bàsquet i encara em queda molt camí per fer, però estic agraït al Barça, als culers. Seré un culer per sempre, ha estat il·lusionant tornar a la que considero casa meva."

Sobre el duel, l'exblaugrana s'ha mostrat convençut que "l'equip ha treballat de valent" i que partits com el d'aquest diumenge "serveixen per seguir creixent".

"Hem començat molt bé, però el Barça ha imposat al principi del segon quart el seu ritme. Hem perdut moltes pilotes. A l'últim quart hem estat capaços de fer que el rival cometés errors i tenir el partit on volíem, però quan la qualitat de l'altre equip és superior comets errors. Estem en la bona línia, seguim creixent com a equip."

Gasol, per la seva banda, ha explicat que l'equip ha pecat de "falta d'experiència per saber controlar el partit" i ha assegurat que intenta "gaudir cada segon i cada moment" que passa a la pista.

"A la segona part hem pujat el nivell i hem aconseguit remuntar, però l'energia que comporta un equip com el Barça i recuperar un desavantatge tan gran al final passa factura. Estic content d'ajudar als companys i de formar part de l'equip. Intento gaudir de cada segon i cada moment que passo a la pista."

Mirotic, protagonista de l'anècdota del Barça-Girona

En acabar el partit, Nikola Mirotic, que està en la recta final de la seva recuperació, ha volgut saludar Marc Gasol al túnel de vestidors, i els dos jugadors, excompanys de selecció, han protagonitzat l'anècdota de la tarda.

El blaugrana, amb un somriure d'orella a orella, s'ha dirigit al jugador català amb una samarreta del Bàsquet Girona amb el dorsal 33 per demanar-li que l'hi firmés.

ARXIVAT A:
Marc Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut