Hoquei patins

El CP Voltregà guanya la seva sisena Copa d'Europa després de vèncer el Palau de Plegamans (2-1)

Han guanyat el Palau de Plegamans a la pròrroga i aixequen el seu sisè títol europeu

Les jugadores del Voltregà s'han proclamat campiones d'Europa després de batre el Palau de Plegamans a la pròrroga (2-1).

El partit ha estat molt disputat. El Voltregà s'ha avançat a la primera part, amb un gol de 'Motxa' Barceló tot just començar el partit, en el minut 3.

El Voltregà ha aconseguit aguantar el marcador fins a la segona part, quan Aina Florenza ha fet l'empat aixafant la guitarra a les de Sant Hipòlit, que han forçat la pròrroga.

A la segona part de la pròrroga, Maria Anglada ha desencallat el partit i la final amb un gol en el minut 54 que donava el títol a les de Sant Hipòlit.