El Circuit de Barcelona-Catalunya seguirà acollint el GP d'Espanya de Fórmula 1 (@circuit_cat)
Fórmula 1

El Circuit de Barcelona-Catalunya renova el contracte amb la Fórmula 1

La 65a edició del Gran Premi d'Espanya se celebrarà al traçat català el 7, 8 i 9 de maig del 2021

Redacció Esport3Actualitzat

El Circuit de Barcelona-Catalunya i la Fórmula 1 han signat aquest dilluns la renovació del contracte que confirma la celebració del Gran Premi d'Espanya al traçat català l'any 2021. El Circuit s'ha assegurat la seva continuïtat al Campionat del Món FIA de Fórmula 1 aquesta temporada i acollirà la tradicional cita amb la categoria reina de l'automobilisme els dies 7, 8 i 9 de maig. Aquesta serà la 65a edició del Gran Premi d'Espanya, la 31a que se celebra de forma consecutiva a Montmeló, instal·lació que durant la temporada 2021 també commemorarà el 30è aniversari de la seva inauguració.

Amb aquest acord, el Circuit de Barcelona-Catalunya seguirà consolidant la seva projecció internacional i el seu posicionament com a instal·lació referent al món del motor. El traçat català seguirà treballant amb la Fórmula 1 per un nou contracte a llarg termini que asseguri la continuïtat del Gran Premi d'Espanya al Circuit més enllà del 2021.

Ramon Tremosa, conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i president del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha valorat molt positivament la firma d'aquest acord.

"El Gran Premi d'F1 a Catalunya és un gran esdeveniment mundial que genera un efecte multiplicador en termes de creixement del PIB, de llocs de treball i de creació de riquesa deu vegades superior a l'aportació que hi fa el govern de la Generalitat. Seguirem treballant des del govern per fer del traçat de Montmeló una seu permanent de la competició, perquè la Fórmula 1 no és una despesa, sinó una inversió."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut