Hoquei patins

El Calmar CP Vilanova s'emporta la final de la Copa de la Reina davant de l'Hostelcur Gijón (1-2)

El conjunt català ha capgirat l'1-0 en contra a la segona part amb un gol de Maria Córdoba i un de Daiana Silva, de penal

El Calmar CP Vilanova s'ha imposat a l'Hostelcur Gijón a la final de la Copa de la Reina (1-2). Partit molt igualat a Les Casernes de Vilanova i la Geltrú en què les asturianes s'han avançat amb un gol de María Díez. Les amfitriones, però, han estat les que han disposat de les millors ocasions en els primers minuts: Maria Figuerola i Cata Flores han enviat diversos avisos a la porteria de l'Hostelcur.

Només començar la segona part, Maria Córdoba ha fet pujar l'empat a 1 en el marcador i poc després el Gijón ha comès un penal sobre Daiana Silva que la mateixa jugadora argentina s'ha encarregat de transformar amb un cop que la portera asturiana Elena González no ha pogut rebutjar (1-2).

Les asturianes s'han abocat a l'atac però el CP Vilanova ha resistit totes les envestides. Amb aquest triomf, les del Garraf sumen la seva segona Copa de la Reina del seu palmarès.