Copa del Rei

El Barça supera el tràmit de la Cultural amb una golejada (5-0)

El Barça ja és als vuitens de final de la Copa del Rei. Els de Guardiola no es van relaxar i van superar el tràmit de la Cultural Lleonesa amb una golejada per 5-0. Després d'un primer temps sense gols, els blaugranes es van destapar en una segona meitat espectacular. Bojan, en dues ocasions, Pedro, Messi i Xavi van signar els gols culers. Totes les dianes van portar el segell de la Masia. I és que 10 dels 14 futbolistes que van jugar contra la Cultural han sorgit del planter del Barça.

El que el Reial Madrid no va aconseguir, marcar 4 gols en 90 minuts a un equip de Segona B, el Barça ho va fer en només 13 minuts. Del 6 al 19 de la segona part, van fer quatre gols.

Els dos primers van ser obra de Bojan Krkic. El primer va arribar després d'una rematada a plaer, provinent d'una passada de Jeffren. El segon, molt més difícil, rebent una grandíssima assistència de Jonathan dos Santos, driblant el porter i clavant-la amb poc angle. Es reivindica el de Linyola que, jugant entre poc i menys, ja suma quatre gols aquesta temporada.

El 3 a 0 va ser obra d'un que juga entre bastant i més, un Pedrito que ja ha fet, atenció, 9 gols aquesta temporada. Més fins i tot que Ibrahimovic.

Messi i Xavi, suplents que marquen

El 4 a 0 va ser un golàs de Messi; un gol que feia molts partits que buscava i que contra la Cultural sí que li va sortir. Ell contra tots i pilota a l'escaire amb la cama esquerra. 4 a 0 en només 13 minuts. Va sortir Messi a la segona part i va marcar. Va sortir Xavi a la segona part i també va marcar... i de cap. El 5 a 0 després d'una centrada de Pedrito.

A la grada, 26.300 espectadors van ser testimonis d'aquest partit. Quatre gats per Can Barça. Quatre gats, que s'ho van passar d'allò més bé.