Arda Turan en una imatge d'arxiu (EFE)
Arda Turan, en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

El Barça porta la inscripció de Turan davant del TAS en busca d'un triomf simbòlic sobre la FIFA

El club ha presentat davant l'alt tribunal de l'esport el seu recurs a la decisió de la FIFA de no permetre la inscripció del migcampista turc, tot i que la sentència difícilment arribarà abans que el jugador sigui inscrit al gener

Actualitzat

El FC Barcelona continua endavant amb la seva reclamació per poder inscriure Arda Turan en el lloc del lesionat Rafinha. El club ha presentat aquest divendres el seu recurs davant del Tribunal Superior de l'Esport davant la negativa de la FIFA a permetre l'inscripció del jugador.

El club blaugrana va ser sancionat amb dos períodes de fitxatges sense poder incorporar nous jugadors pel màxim organisme del futbol mundial per irregularitats en els fitxatges de futbolistes menors d'edad. El càstig en concret es va aplicar durant l'últim mercat d'hivern i aquest estiu passat.

Davant la greu lesió de Rafinha al setembre, que l'ha deixat fora de combat per tota la temporada, el Barça va voler inscriure Turan en el seu lloc acollint-se a una normativa espanyola que permet donar d'alta jugadors en lloc de lesionats de llarga duració fins i tot fora dels períodes estipulats per fitxar.

La FIFA, però, no admet aquesta possibilitat i s'ha negat a admetre que el turc pugui ocupar el lloc de Rafinha. Després de la seva negativa, la junta que presideix Josep Maria Bartomeu ha decidit tirar endavant el seu recurs davant del TAS, tot i que són conscients que en cas de tenir una sentència positiva el seu efecte serà merament simbòlic.

El tribunal amb seu a Lausana difícilment emetrà el seu veredicte aquest mes de desembre. I a partir del 4 de gener, coincidint amb l'obertura del mercat d'hivern del 2016, la FIFA ja no pot oposar-se a la inscripció de Turan perquè, segons els seus criteris, ja s'hauria acabat el període de càstig del Barça.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut