Barça

Miguel Cardenal no descarta donar suport al Barça perquè pugui inscriure Arda Turan abans del gener

El president del Consell Superior d'Esports ha assegurat que defensarà el compliment de l'ordenament espanyol que permetria al club blaugrana la inscripció del jugador turc per suplir la baixa de Rafinha

Actualitzat

El president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, no tanca la porta a la possibilitat a donar suport al Barça perquè pugui inscriure Arda Turan abans del gener, per substituir el lesionat Rafinha. El reglament de la Federació Espanyola de Futbol ho permet, almenys sobre el paper, però la FIFA va recomanar que no es fes aquesta inscripció per la sanció que el màxim organisme del futbol mundial va imposar al club blaugrana.

"El que nosaltres defensem és l'ordenament espanyol i l'aplicació de la legislació espanyola. La hipòtesi de la qual es parteix, que és sobre la qual no em vull pronunciar ara, és que la legislació espanyola afavoriria els interessos del Barça. Si fos així, no tinguin el menor dubte que donarem suport perquè es compleix la legislació espanyola", ha assegurat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut