Arda Turan en una imatge d'arxiu (EFE)
Arda Turan, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

La FIFA "opina" que la federació espanyola no pot inscriure Arda Turan com a jugador del Barça

El Barça va demanar a la FIFA un veredicte ferm sobre la inscripció del turc Arda Turan a les competicions espanyoles. I el màxim organisme europeu li ha respost amb una opinió negativa, però no ferma.

Actualitzat

El FC Barcelona ha rebut aquest divendres la resposta de la FIFA a la seva petició de poder inscriure el turc Arda Turan en el lloc del lesionat Rafinha, baixa pel que resta de temporada. Segons el comunicat del Barça, l'organisme que va sancionar el club amb dos períodes de fitxatges sense poder inscriure cap jugador "s'ha limitat a manifestar a títol merament informatiu que en la seva opinió la RFEF no està en condicions d'inscriure" el migcampista.

La FIFA addueix per justificar aquest fet què el reglament de la Federació Espanyola podria entrar en contradicció amb el de la FIFA que regula aquestes situacions. Davant aquesta resposta poc concreta, el club blaugrana ha reiterat la necessitat de concreció en aquest assumpte, ja sigui en sentit positiu o negatiu. El Barça recorda al màxim organisme del futbol mundial que no ha demanat una opinió jurídica sinó una autorització o denegació ferma.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut