Barça

El Barça no creu que Guardiola renovi aviat i espera la firma en mesos

El Barcelona no preveu que el seu entrenador, Josep Guardiola, renovi aviat el seu contracte, en acceptar que es pugui donar una situació com la temporada anterior, en la qual el preparador va signar la seva ampliació al juliol, després de concloure les eleccions a la presidència. Amb aquesta hipòtesi treballa l'entitat catalana, segons que ha confirmat el portaveu de la junta, Toni Freixa, qui ha sol·licitat que la renovació de Guardiola no es converteixi en un debat constant.

Actualitzat
Freixa ha deixat entreveure que la renovació de Pep Guardiola podria assemblar-se a la de l'any passat. El tècnic va donar la seva paraula que no marxaria el 21 de gener del 2010, però no va ser fins al juliol que va signar el contracte. "Hem de deixar treballar el nostre entrenador amb tranquil·litat. L'acord per la seva renovació és factible que es faci com l'any passat, tot i que no té perquè ser al juny", ha puntualitzat Freixa.

El portaveu ha remarcat que: "Al club funciona tot satisfactòriament", per tant, la renovació de Guardiola no ha de suposar una preocupació. En la mateixa roda de premsa, Freixa ha anunciat que el club ha reorganitzat l'àrea de comunicació del club i que ha incorporat nous executius. Els canvis més significatius son la contractació de Gerard Guiu, com a nou cap del gabinet de la presidència i de Ketty Calatayud, que ve del rotatiu "La Vanguardia", com la nova directora de comunicació.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut