Futbol sala

El Barça Lassa cau a la pista d'El Pozo Múrcia i haurà de guanyar al Palau per no quedar eliminat (3-2)

Els blaugranes, que tenen el factor pista en contra, han encaixat una derrota que els obligarà a guanyar el segon duel de la sèrie al Palau si no volen quedar fora de la final

El Barça Lassa ha perdut a la pista d'El Pozo Múrcia per 3 a 2 en el primer partit de les semifinals per al títol de la Lliga de futbol sala. Els blaugranes, que tenen el factor pista en contra, han encaixat una derrota que els obligarà a guanyar el segon duel de la sèrie al Palau si no volen quedar fora de la final.

Després d'un inici de domini blaugrana, els murcians, amb el suport incondicional del seu púbic, s'han avançat en el marcador amb un gol de Pito, que ha batut Juanjo amb un xut potent. Però el Barça ha reaccionat i ha empatat ràpidament per mitjà d'Adolfo.

Quan només quedaven quatre segons per al descans, Aicardo ha comès un penal absurd que Miguelín ha transformat per tornar a avançar els locals. En l'inici de la represa, Álex ha fet el tercer del Pozo, però, un cop més, els blaugranes han tornat a retallar distàncies amb un gol de Sergio Lozano.

En un tram final molt igualat i ple d'alternatives, el Barça s'ha abocat a l'atac a la recerca de l'empat que forcés la pròrroga, però els murcians han resistit amb ordre i han sumat el primer triomf de la sèrie, i que els deixa a només un de la gran final.