Barça

Piqué: "Ibrahimovic és una exquisidesa tècnica, un jugador per al Barça"

Gerard Piqué ha lloat les qualitats tècniques del seu nou company, el suec Zlatan Ibrahimovic, i n'ha destacat a més la capacitat física i la condició de davanter de referència. El defensa blaugrana, que, com la resta dels seus company, ha saludat Ibrahimovic abans de l'entrenament, ha assegurat que el suec és "un dels jugadors més complets" del món, "molt fort i potent i tècnicament una exquisidesa". "És jugador per al Barça", ha resumit.

Actualitzat
Com a defensa, Piqué ha manifestat que enfrontar-se a un davanter de les característiques d'Ibrahimovic "sempre és complicat perquè protegeixen molt la pilota i anticipar-s'hi és difícil, i més si saben pentinar la pilota".

Per al defensa del Barcelona, compartir equip i vestidor amb jugadors de la talla d'Ibrahimovic "és com fer un màster de futbol, perquè cada dia aprens alguna cosa nova i fa que milloris".

Piqué ha celebrat que l'arribada del suec, presentat davant més de 60.000 persones, hagi aixecat tanta il·lusió entre el barcelonisme, però que ha recordat que "encara ens falta fer un gran any i tots hem de tenir els peus a terra".

Piqué, a més, ha recordat que malgrat venir de guanyar el triplet, el Barça parteix "de zero", encara que amb la condició de favorit gràcies a la seva condició de campió de Lliga. "Però altres equips, com el Reial Madrid, també s'han reforçat molt bé i amb la seva gran inversió també són favorits".

Amb el repte de guanyar sis títols (Supercopa d'Espanya, Supercopa d'Europa, Lliga, Copa, Champions i Mundial de clubs), Piqué ha apostat per avançar "pas a pas" i començar a bon nivell totes dues supercopes "per començar amb molta confiança la temporada".

Qüestionat per "la pregunta de l'any", la possibilitat de guanyar la Lliga de Campions al Santiago Bernabéu, el central català ha admès que alçar el títol a Chamartín seria "un somni i una cosa molt especial".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut