Barça

El Barça ha guanyat 10 de les últimes 15 lligues

Vuit dels onze darrers campionats i deu dels darreres quinze títols, el FC Barcelona és l'autèntic dominador de la Lliga espanyola en aquests darrers anys

Xavi LemusActualitzat

Els aficionats blaugranes han convertit aquestes imatges en un clàssic del final de temporada. Viure la celebració del títol de Lliga com a cloenda del curs futbolístic i el que abans era un fet molt difícil d'aconseguir, en els últims deu anys el Barça ho ha transformat gairebé en una obligació.

Des del 2009 fins ara, el conjunt barcelonista ha sumat 8 dels 11 campionats possibles. Tan sols el Reial Madrid en dues ocasions i l'Atlètic de Madrid un cop han estat capaços de frenar l'hegemonia blaugrana. Però l'increment espectacular de l'èxit del Barça fa que ara estiguin a tan sols 7 trofeus del Reial Madrid, que, amb 33, encara és el club que més lligues ha guanyat. Jugadors com Piqué, Messi o Busquets formen part d'una història del club que fa uns anys semblava impensable.

Deu anys d'èxit blaugrana en el campionat de la regularitat que encara ningú sap quan s'aturaran. Per als més joves, les rues i les cares de felicitat són un capítol gairebé fix de cada any; per als seguidors barcelonistes més grans, un somni fet realitat, el que abans era un fet molt ocasional convertit en habitual.

Per això, aquest Barça ja fa anys que és un equip de llegenda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut