Barça

Ernesto Valverde, dues lligues de dues com a tècnic del Barça

Amb la 2018/2019 Ernesto Valverde encadena dues lligues en les dues temporades que porta entrenant el FC Barcelona

Actualitzat

La segona Lliga d'Ernesto Vaverde ja ha caigut. L'actual tècnic blaugrana comença a familiaritzar-se amb el fet de guanyar títols al Barça. En el cas de la Lliga, ara assaboreix, per segona vegada, quin gust té la victòria en el campionat més exigent, el de la regularitat, el que més desgast provoca. No només per als futbolistes, sinó també per al tècnic, que ha hagut de gestionar els encerts i les errades de la seves decisions. 


Les crítiques per determinats fixatges, per la fidelitat o no a l'estil de joc blaugrana, per les polèmiques rotacions... però la temporada també li ha regalat jornades que recordarà, com el 5 a 1 al Madrid al Camp Nou. Valverde dona molt de valor a la Lliga i s'ha fet un fart de demanar prudència i no donar res per fet fins que les matemàtiques no ho diguéssin. 

Al febrer va esvaïr qualsevol dubte sobre la seva continuïtat firmant la renovació del seu contracte: un any més del que tenia -fins al juny del 2020- i un altre d'opcional. Per tant, prou marge per continuar familiaritzant-se amb el fet de gunayar títols. De moment, pel que fa a la Lliga, ja en van dos de dos.

ARXIVAT A:
Valverde
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut