El Barça guanya a Getafe amb Suárez i Neymar com a golejadors i Sergi Roberto com a assistent de luxe (0-2)

El FC Barcelona ha derrotat per 0 a 2 el Getafe. Els gols han estat obra dels habituals, Suárez i Neymar, però el més destacat generant joc ha estat un Sergi Roberto que tornava després d'uns dies de baixa per lesió

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona, davant un Getafe que no li ha exigit al màxim (Bravo no ha hagut de fer cap aturada davant un xut a porta), ha sumat els 3 punts amb un triomf per 0 a 2, i segueix empatat en els primers llocs de la Lliga amb el Reial Madrid. Andrés Iniesta no ha entrat a l'onze inicial del Barça, però sí que ho ha fet Sergi Roberto, recuperat de les molèsties a l'adductor que l'han tingut 10 dies de baixa. En aquesta ocasió ha jugat al mig del camp. En el primer minut ha trencat la pressió del Getafe amb una gran jugada que de poc no acaba en gol després d'una rematada de Munir.

La resta de titulars han estat Bravo en la porteria, Alves en el seu partit 400 a Primera Divisió, un Piqué xiulat cada cop que tocava la pilota, Mathieu i Jordi Alba al darrere, un Busquets excepcional en la contenció i donant sortida a la pilota i Rakitic completant el mig del camp i Luis Suárez i Neymar al davant amb el protagonista de la primera ocasió del matx. En el minut 12 ha arribat la primera oportunitat pels locals, un xut de Scepovic a una centrada del jugador format a la Masia Víctor Rodríguez que ha marxat fora. El Barça dominava clarament, però sense crear perill, un rival que fiava totes les seves opcions al contraatac.

En el minut 27 Neymar ha aparegut per primera vegada, amb una demostració d'habilitat en el regat dins l'àrea rival. Luis Suárez, però, no ha estat tan encertat per recollir la seva passada i xutar a porteria. En el minut 35, l'uruguaià ha reclamat mans de Vergini dins l'àrea quan intentava marxar amb la pilota. Només 1 minut més tard Suárez s'ha revenjat amb el seu gol 300 com a professional en una jugada que arrenca Neymar i assisteix de taló un brillant Sergi Roberto.

En el minut 50 Munir ha marcat, però el gol ha estat anul·lat perquè estava en fora de joc quan Busquets li ha passat la pilota. El segon del Barça, però, no ha trigat a arribat. En el minut 58, després d'un córner favorable al Getafe, Bravo li ha donat la pilota a Sergi Roberto per sortir amb velocitat, i la seva centrada l'ha culminat Neymar. Quan el joc s'ha reprès Iniesta ha entrat en el lloc de Munir. Alves i Alba han provat sort amb el xut.

En el minut 75 Alba ha tingut una claríssima oportunitat de fer el tercer gol pels de Luis Enrique després d'una genialitat de Neymar. El lateral, però, no ha encertat en la definició just abans que Sergi Roberto fos substituït per Sandro. El Getafe no s'atrevia a sortir del seu camp amb decisió per por d'encaixar més gols i els barcelonistes ja tenien el que volien. L'únic inconformista ha estat Luis Suárez, que no ha fet el tercer gol blaugrana perquè el seu xut en el temps de descompte ha marxat massa creuat.