Barça

El FC Barcelona celebra el Halloween als vestidors del camp del Getafe

Després del triomf contra el Getafe, els jugadors del FC Barcelona han volgut celebrar el Halloween al camp dels seus rivals. La seva celebració no ha trigat a arribar a les xarxes socials

Actualitzat

Després de la seva victòria per 0 a 2 al camp del Getafe, els jugadors del FC Barcelona han començat a celebrar la festivitat de Halloween. Han tret les màscares dels seus equipatges, se les han posat i han començat a fer-se fotos als vestidors del Coliseum Alfonso Pérez Muñoz. Gerard Piqué ha sortit disfressat a la zona mixta per fer la seva aparició al final de l'entrevista que la periodista d'Esport3 Laura Brugués ha fet al jugador més destacat del matx, Sergi Roberto.

El mateix Piqué, Neymar, Luis Suárez, Jordi Alba i Marc Bartra, tots 5 disfressats, han obert la porta de la sala de premsa durant la compareixença del jugador del Getafe Víctor Rodríguez, format al planter del Barça. Els 5 jugadors blaugrana han travessat cridant la sala, detall que no ha agradat gens als membres del equip madrileny.

 

 

 

 

🎃🎃🎃 @claudiobravo1

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut