Gerard López
Gerard López, en una imatge d'arxiu
Barça

El Barça fa oficial la destitució de Gerard López com a tècnic del Barça B

Xavi García Pimienta, que acaba d'aconseguir la Youth League amb el juvenil, es farà càrrec del Barça B fins a final de temporada amb la missió d'intentar allunyar-lo del descens

Actualitzat

Faltava l'oficialitat i el club l'ha ofert aquest dimecres. El Barça destitueix el fins ara tècnic del filial, Gerard López, que serà substituït en el tram final de temporada per Xavi García Pimienta, tècnic fins ara del juvenil.

El nou entrenador del Barça B serà presentat aquest mateix dimecres, a partir de la una, en una roda de premsa en què també hi seran José Mari Bakero i Guillermo Amor, responsables del Futbol Formatiu professional del club, per donar les explicacions oportunes.

El Barça agraeix en una nota la dedicació de Gerard en els gairebé dos anys que ha estat al capdavant del segon equip de l'entitat, que va portar a l'ascens a Segona A la temporada passada.

García Pimienta, de 44 anys, és tècnic del futbol base blaugrana des del 2001 i ha ocupat diferents càrrecs en l'escalafó tècnic del club. Està familiaritzat amb el filial ja que en va ser el segon entrenador del 2015 al 2017 abans d'agafar el juvenil davant la marxa de Gabri García. Acaba de portar l'equip a guanyar la Youth League, la Champions de la categoria. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut