Futbol

Garcia Pimienta es farà càrrec del Barça B en substitució de Gerard López

Segons ha avançat Xavi Campos al programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, el tècnic del campió d'Europa juvenil agafarà les regnes del filial blaugrana amb l'objectiu d'impedir el descens de l'equip a Segona B

Actualitzat

S'està negociant el canvi a la banqueta del Barça B i en les pròximes hores es farà oficial la substitució de Gerard López per Xavier Garcia Pimienta. Segons ha avançat Xavi Campos al programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, el tècnic del campió d'Europa juvenil agafarà les regnes del filial blaugrana amb l'objectiu d'evitar el descens de l'equip a Segona B.

La decisió ja està presa i només falta per decidir si Garcia Pimienta dirigirà el Barça B en els sis partits que queden per acabar la temporada o continuarà a la banqueta del filial blaugrana la temporada que ve passi el que passi.

El Barça B està en zona de descens a Segona B, i acumula nou partits sense guanyar. El proper rival del filial blaugrana és l'Almeria, que marca la permanència, però que també ha canviat d'entrenador. Lucas Alcaraz ha deixat el lloc a Fran Fernández, fins ara al filial dels andalusos. 

ARXIVAT A:
Barça B
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut