Barça

Els quatre fitxatges de l'estiu i Luis Suárez, a la convocatòria del FC Barcelona pel derbi contra l'Espanyol

Luis Suárez, ja amb l'alta mèdica, entra a la llista de Valverde juntament amb els 4 fitxatges de l'estiu. Deuloféu, Semedo i Paulinho ja han tingut minuts de joc. Dembélé podria debutar

Actualitzat

Luis Suárez i un dels fitxatges del Barça d'aquest estiu, el brasiler Paulinho, s'han incorporat aquest divendres a la tarda a l'últim entrenament de l'equip abans del derbi de dissabte al Camp Nou contra l'Espanyol.

A la sessió han participat tots els jugadors del primer equip menys els lesionats Rafinha Alcántara i Arda Turan, que va tornar amb problemes físics després d'haver jugat amb la selecció turca. En canvi, qui s'ha entrenat amb normalitat ha estat Ivan Rakitic, que per precaució no va jugar el Turquia-Croàcia. El porter del filial Jokin Ekeitza ha completat el grup.

Després d'aquesta sessió preparatòria, Ernesto Valverde ha donat la llista de convocats pel derbi, on destaca el retorn de Luis Suárez, ja recuperat de la seva lesió de genoll, i la presència dels quatre fitxatges de l'estiu: Gerard Deuloféu, Paulinho, Nelson Semedo i Ousmane Dembélé. El francès podria debutar aquest dissabte.

Sergi Roberto no és a la llista per precaució, ja que a l'entrenament ha patit unes molèsties a la cara interna del genoll esquerre. Els lesionats Rafinha i Arda Turan tampoc figuren entre els convocats, mentre que Thomas Vermaelen, Denis Suárez i Aleix Vidal han quedat fora per decisió tècnica.

La llista completa és aquesta: Marc-André Ter Stegen, Jesper Cillessen, Nelson Semedo, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Ousmane Dembélé, Javier Mascherano, Paulinho, Gerard Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Lucas Digne, André Gomes i Samuel Umtiti.

ARXIVAT A:
Luis Suárez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut