Dika Mem en una acció del partit (FCB)
Handbol

El Veszprém assalta el Palau (36-41)

El Veszprém ha escombrat el Barça, que ha perdut al Palau després de gairebé dos anys. A més, ha endossat 41 gols a l'equip de Carlos Ortega

El Telekom Veszprém de Ludovic Fàbregas ha assotat el Barça amb un recital de joc ofensiu per infligir la primera derrota de la temporada a l'equip blaugrana, que segueix com a líder del grup B per millor diferència de gols.

El partit s'ha jugat a un ritme trepidant i amb gran desgast físic per part dels equips. A Ludovic Fabregas no li ha pesat gens tornar a la seva antiga casa, i només a la primera meitat ha fet quatre gols. Dika Mem ha tornat a ser decisiu en atac i ha tirat de responsabilitat. En el primer període les diferències per part dels dos equips no han superat els dos gols, tot i que en el descans guanyava l'equip hongarès 17 a 19.

A la segona meitat els blaugranes han continuat sense trobar un bon to defensiu, i això ho ha aprofitat el Vészpren per arribar a tenir una màxima diferència de vuit gols. Ni el canvi de porter, amb l'entrada de Gonzalo Pérez de Vargas, ha servit per rellançar els seus companys.

A més, Dika Mem, molt limitat físicament per problemes musculars, no ha pogut marcar diferències amb els seus llançaments i ha fet set gols, quatre dels quals a la primera part.

Els de Carlos Ortega avui han estat desconeguts, un naufragi en defensa que els ha fet encaixar 40 gols i han acabat perdent de cinc (36-41).

Feia gairebé dos anys que els blaugranes no queien al Palau. L'últim cop va ser el 18 de novembre del 2021 contra el Kielce.