Nikola Mirotic, jugant contra el Baskonia en una imatge d'arxiu (EFE)
Bàsquet

El Barça busca segellar el pas a les semifinals i el Joventut, mantenir les seves opcions

L'equip blaugrana busca davant el Bilbao Basket (18.30) la quarta victòria en quatre partits. Mentrestant, la Penya es juga les seves opcions davant l'Iberostar Tenerife (21.30)

Redacció Esport3Actualitzat

Amb tres victòries en tres partits, el Barça està en disposició de segellar aquesta tarda el pas a les semifinals de la Lliga Endesa. Ho farà si venç aquesta tarda (18.30) el Retabet Bilbao Basket. Mentrestant, el Joventut buscarà superar l'Iberostar Tenerife en l'últim partit de la jornada (21.30) per equilibrar el seu balanç i mantenir opcions de classificació.

 

Després de superar el Baskonia, el Barça espera no acusar el desgast d'una competició intensa i exigent. Alguns jugadors, com Nikola Mirotic, arrosseguen cops i molèsties, i caldrà veure fins a quin punt Svetislav Pesic dosifica els seus principals jugadors. El Barça tindrà al davant un Bilbao Basket que, amb un triomf i dues derrotes, no té altra opció que guanyar els blaugranes si vol seguir endavant.

El mateix li passa a la Penya, que encara aspira al segon lloc. L'equip verd-i-negre s'enfronta aquest dimarts a un Iberostar Tenerife ja eliminat i coneixent ja els resultats previs de la jornada. Abans (15.30), Baskonia i Unicaja lluitaran per aconseguir la tercera victòria.  

 

 

ARXIVAT A:
ACBSvetislav Pesic Penya
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut