(EFE)
Bàsquet

Arturs Zagars (Penya): "Ho seguirem intentant mentre hi hagi opcions"

El base del Joventut de Badalona confia en la classificació dels verd-i-negres per a les semifinals de la fase final de la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Les opcions de la Penya per classificar-se per a les semifinals de la fase final de la Lliga Endesa s'han complicat després de la derrota d'aquest diumenge contra l'Unicaja (89-98), però a pesar d'aquest resultat, el base del Joventut de Badalona Arturs Zagas s'ha mostrat convençut que l'equip no tirarà la tovallola i seguirà treballant per arribar a les semifinals.

Ho seguirem intentant mentre tinguem opcions de classificació. Els dos grups són molt durs i a l'ACB no hi ha equips fàcils, però qualsevol pot guanyar a qualsevol. Arribar a les semifinals seria fantàstic.

El base letó considera que és un repte molt gran jugar a València amb l'equip més jove de la competició i amb 7 jugadors sortits del planter. Zagas també ha explicat que han jugat "partits molt durs" fins ara i que no estan "acostumats" a jugar 3 partits en una setmana.

És estrany, però és el que hi ha.

El jugador del Joventut, que ha hagut d'assumir el paper de segon base de l'equip després de la marxa de Tony Wroten, diu que està mentalment preparat per al següent partit i que li cal millorar el tir, un dels aspectes que encara no li acaba de funcionar.

 

ARXIVAT A:
ACBPenya
Anar al contingut