Hanga ha tornat a ser un tot terreny com a base (acb Photo / M. Pozo)

El Barça supera l'Unicaja en defensa i anant de menys a més (73-84)

Segona victòria en dos partits del Barça en la fase final. Els de Pesic han exhibit una gran segona part defensiva contra l'Unicaja i han acabat guanyant amb comoditat

Xevi BardoletActualitzat

El Barça ha començat endormiscat contra l'Unicaja, amb un Mirotic erràtic i cometent ràpidament la seva segona falta. Volodymyr Gerun, pivot ucraïnès que va passar pel Barça B, s'imposava a Brandon Davies i l'Unicaja dominava per 20 a 12 a les acaballes del primer quart. Els de Pesic han crescut des de la defensa i Mirotic s'ha posat a anotar al seu ritme habitual, però el Barça quedava penalitzat per la manca d'encert en el triple -0 de 7 en els dos primers períodes-. Els malaguenys han marxat al vestidor amb un favorable 41-38.

Bona part del tercer quart ha tingut un clar protagonisme defensiu i el més destacat han estat l'espectacular desplegament físic de Cory Higgins, perseguint el base rival per tota la pista i un tap de Josh Adams sobre el mateix Higgins. Per cert, l'escorta nord-americà ha anotat el primer triple dels blaugrana en el partit. Has estat en el tram final del període, amb uns grans Hanga i Tomic -16 punts i 7 rebots pel croat-, quan el Barça ha començat fet el gir definitiu.

Heurtel, descartat el primer dia, ha debutat en la fase final (acb Photo / M. Pozo)

Perquè aquests dos jugadors han seguit connectant en el darrer quart i l'equip de Pesic ha començat a castigar l'Unicaja des de totes les posicons. Amb l'hongarès jugant de base -Heurtel a debutat en la fase final donant-li minuts de refresc- i fent absolutament de tot, amb dos triples seguits de Kuric i amb Mirotic exhibint el seu potencial. I el que acostuma a passar davant les superpotències; l'Unicaja, malgrat fer un bon partit, ha pagat el desencert en triples i ha acabat superat amb claredat.