Novak Djokovic vol arribar a la final per mantenir la distància amb Nadal al rànquing ATP. (Foto:Reuters)
Tenis

Djokovic guanya Youzhny i les haurà amb Wawrinka en les semifinals

La possibilitat de veure un duel entre Rafa Nadal i Novak Djokovic a la final és cada cop més propera. I és que el serbi també serà a les semifinals després de guanyar el rus Mikhail Youzhny. Djokovic es va imposar en quatre sets per 6-3, 6-2, 3-6 i 6-0. El primer classificat de l'ATP va començar dominant en els primers sets, però va baixar el ritme al tercer i va perdre el seu primer set en tot el torneig. Finalment, Djokovic va tancar el partit amb un joc molt contundent en l'últim set.

Actualitzat
La possibilitat de veure un duel entre Rafa Nadal i Novak Djokovic a la final és cada cop més propera. I és que el serbi també serà a les semifinals després de guanyar el rus Mikhail Youzhny. Djokovic es va imposar en quatre sets per 6-3, 6-2, 3-6 i 6-0. El primer classificat de l'ATP va començar dominant als primers sets, però va abaixar el ritme al tercer i va perdre el seu primer set en tot el torneig. Finalment, Djokovic va tancar el partit amb un joc molt contundent a l'últim set.

El seu rival a les semifinals serà Stanislas Wawrinka
El rival del serbi a les semifinals serà el suís Wavrinka, que als quarts de final va aconseguir derrotar Andy Murray, el campió de l'any passat, per 6-4, 6-3 i 6-2. Rafa Nadal i Richard Gasquet jugaran l'altre semifinal.
Anar al contingut