El Betis, un altre equip que s'ha estampat contra la defensa blaugrana (acb Photo / V. Salgado)

Contra el Betis, la quarta destrossa seguida del Barça a un rival (82-53)

Després de sotmetre l'Alba de Berlín, l'Estudiantes i el Fenerbahçe, el Barça ha passat per sobre del Betis. Un parcial de 21-1 entre el primer i el segon període ha trencat un partit on s'ha pogut tornar a veure l'estil piconadora dels de Jasikevicius. I amb Higgins i Abrines descansant

Xevi BardoletActualitzat

Els aficionats del bàsquet blaugrana s'han de conformar en veure els recitals del seu equips per la televisió. La pandèmia ha provocat que el sofert abonat dels últims anys no pugui viure en directe el moment del Barça de Jasikevicius. Encara és molt aviat, però en els últims 10 dies l'equip ha mostrat un nivell que no es veia des de les primeres temporades del Barça de Xavi Pascual. No són moments puntuals de defensa asfixiant i altíssím ritme d'atac. Ara ja es tracta de pràcticament 40 minuts de penitència del rival.

El Betis, equip condemnat a la part baixa, n'ha aguantat poc més de 6. Després ha vingut un parcial de 22-1 absolutament definitiu. Sense protagonisme d'un sol jugador, perquè l'allau de joc és col·lectiva. I com que Jasikevicius no hi entén de relaxació i vol sostenir al màxim aquest nivell, la rotació és constant. En el primer quart ja han jugat 11 jugadors i en el tercer ha jugat "Papi" Brancou Badio, l'escorta senegalès del B que havia tingut minuts en les primeres jornades. El resultat final de l'obra, 82-53, amb Bolmaro i Sergi Martínez com a jugadors amb més minuts.