Pustovyi ha estat el jugador més utilitzat avui per Jasikevicius (acb Photo / J. Pelegrín)
Bàsquet

El Barça supera l'Estudiantes amb una tirànica primera part (78-92)

Setmana plàcida del Barça de Jasikevicius. Després d'apallissar l'Alba en l'Eurolliga, avui ha triturat l'Estudiantes en la primera part. Artem Pustovyi ha estat el jugador més destacat davant les fluixes prestacions del joc interior local

Xevi BardoletActualitzat

L'Estudiantes ja havia sortir escaldat de Badalona i necessitava una millora urgent perquè arribava el Barça al Wizink Center. No ha estat així. I els de Jasikevicius, han pogut fer un bon berenar basquetbolístic. La mobilitat d'Oriola no trobava rèplica, Mirotic llançava tirs realment còmodes i Pustovyi, que havia entrat en la convocatòria per descans de Brandon Davies, tenia molta incidència. 27 a 48 al descans amb els locals novament dessagnant-se en el joc interior. Només 12 rebots capturats per 27 dels de Jasikevicius.

En la segona meitat els madrilenys hi han posat més intensitat, però només els ha servit per recuperar una mica una autoestima força tocada. El Barça no ha patit i Jasikevicius, com a Berlín contra l'Alba, ha pogut tenir Calathes, Higgins, Abrines i Mirotic descansant més de 20 minuts. I amb els millors números de Pustovyi en els tres anys que porta al Barça: 18 punts, 5 rebots i 2 assistències.

ARXIVAT A:
ACB
Anar al contingut