Ciclisme

Chris Sutton, de l'equip Sky, guanya a l'esprint la segona etapa de la Vuelta

L'australià Christopher Sutton s'ha imposat en la segona etapa de la Vuelta en una arribada a l'esprint a Platges d'Oriola. Després de l'inici de la prova, dissabte, amb la contrarellotge per equips en què es va imposar l'equip Leopard Trek, avui el triomf se l'ha endut un home de Sky, que ha sorprès els grans favorits en l'arribada d'un pilot agrupat. El nou líder és l'italià Daniele Bennati, que ha pres el lloc al seu company Jakob Fulgsang. En una etapa marcada per les altes temperatures, quatre corredors, l'alemany Paul Martens, l'australià Adam Hansen, el francès Steve Houanard i l'andalús Jesús Rosendo, han protagonitzat una fuga que ha arribat a tenir sis minuts de diferència. L'equip Leopard Trek, però, ha treballat per neutralitzar l'escapada, que ha acabat cedint quan ha estat atrapat Hansen a pocs quilòmetres pel final.

Actualitzat
Sutton ha donat la sorpresa en adjudicar-se la segona etapa de la Vuelta, que s'ha disputat entre La Nucia i Platges d'Oriola, de 174 quilòmetres, en què l'italià Daniele Bennati, del Leopard Trek, s'ha convertit en el nou líder.

Sutton, de 26 anys, ha aprofitat el desordre a l'esprint llançat pel belga Tom Boonen i el suís Fabian Cancellara per guanyar l'etapa. Els principals favorits, entre els quals hi ha Cavendish o Petacchi, no han aparegut. El corredor de Sydney, que ha aturat el cronòmetre de l'etapa a les 4 hores, 11 minuts i 41 segons, amb una mitjana de 41,5 km/h, ha guanyat la partida a Vicente Reynes, de l'Omega, i Marcel Kittel, de l'Skil, i fins i tot a un dels importants del gran grup, Tyler Farrar (Garmin), que ha acabat en quarta posició.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut