Motor

Chaz Davies repeteix victòria en la primera ronda de la prova de superbikes de l'Aragó

El podi de dissabte s'ha completat amb Rea i Sykes, segon i tercer; Torres ha acabat setè, millorant una posició pel que fa a la sortida

Actualitzat

Chaz Davies ha aconseguit el primer triomf de l'any en la cursa 1 del mundial de superbikes avui, dissabte, al circuit de Motorland. El gal·lès s'ha escapat de la resta de rivals arribat l'equador de la prova i ha arribat en solitari per revalidar la victòria de l'any passat en aquesta mateixa pista. Jonathan Rea i Tom Sykes han completat el podi després d'un nou duel que aquesta vegada ha guanyat el vigent campió del món.

Sykes ha estat el protagonista d'inici gràcies a una sortida perfecta des de la "pole". L'anglès ha estirat fort i només Sylvain Guintoli, el segon a la graella, l'ha pogut seguir.

Davies ha encapçalat el grup de perseguidors en competència amb Rea. El vigent campió venia remuntant des de la segona fila per primera vegada aquest 2016.

Tot just s'havien fet cinc voltes quan Michael van der Mark ha quedat fora de la cursa per una caiguda, el mateix que li havia passat en la Superpole2.

Abans que la cursa arribés a la meitat, Davies ha superat Sykes i tant Reva com Davide Giugliano han avançat un Guintoli que ha anat perdent pistonada. Davies ja no ha perdut el lideratge fins al final. Amb un ritme sostingut, ha augmentat l'avantatge fins a arribar amb 4 segons de marge sobre un Rea que s'ha tornat a mostrar competitiu i ha superat Sykes, el tercer, per unes dècimes.

Xavi Forés ha acabat en un meritori quart lloc, havent arrencat des de la tercera fila i deixant enrere tot un Nicky Hayden. Jordi Torres, el millor de la Superpole 1, ha estat vuitè, fins i tot millorant un lloc del que havia aconseguit a la classificació final.

La cursa 2 es disputarà diumenge a les 13.00, en directe per Esport3.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut