Motor

Chaz Davies confirma el domini a l'Aragó amb una segona victòria en solitari

En una cursa gairebé idèntica a la de dissabte, Sykes i Rea han completat el podi; Forés ha acabat quart i Torres, cinquè

Actualitzat

Chaz Davies ha tornat a exhibir el poder de la seva Ducati en la segona cursa de la prova de superbikes de l'Aragó, i ha confirmat d'aquesta manera el seu domini durant tot el cap de setmana a Motorland. El gal·lès ha completat el doblet de forma encara més autoritària que en el triomf de dissabte, marxant en solitari pràcticament des de la sortida.

Amb les posicions intercanviades pel que fa al resultat de la primera cursa,Tom Sykes i Jonathan Rea han tornat a completar el podi, segon i tercer, respectivament, però no han tingut ni una sola opció de lluitar amb Davies, que els ha deixat a sis i a nou segons.

Just al darrere dels tres britànics, Xavi Forés i Jordi Torres han fet una cursa fantàstica, remuntant diverses posicions. El valencià ha estat quart i, el català, cinquè.

Davies se'n va de Motorland amb uns punts molt valuosos de cara a la classificació, que segueix dominant Rea, ara amb un avantatge a 26 punts. Sykes queda a 29.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut