BARÇA

De Jong per Bernardo Silva, l'intercanvi que es plantegen Barça i City

Els dos clubs podrien arribar a un acord perquè De Jong marxés al club anglès i Bernardo Silva es posés a disposició de Xavi Hernández

Actualitzat

La sortida de Frenkie de Jong del Barça és cada cop més evident. Tot i que el jugador blaugrana ha repetit en diverses ocasions que no vol marxar del club, Xavi Hernández sembla tenir clar que no compta amb ell per a la propera temporada. De fet, el nom del neerlandès s'ha vinculat a diversos clubs, com el Manchester United, però sembla que el City podria ser l'opció més viable.

De Jong podria acabar jugant la temporada 2022/23 a les ordres de Pep Guardiola si el City i el Barça arriben a un acord. En concret, segons explicava Lluís Canut al programa "Onze", d'Esport3, el club anglès i el FC Barcelona es plantejarien un intercanvi de jugadors. Així, Bernardo Silva podria arribar al vestidor del Camp Nou a canvi de De Jong.

De fet, el Barça ja va haver de disputar-se amb el Manchester City, i també amb el PSG, l'arribada del migcampista al Camp Nou. I és que, sembla que el jugador agrada a Pep Guardiola. De la mateixa manera, Xavi Hernández estaria en disposició de rebre amb els braços oberts Bernardo Silva per reforçar el mig del camp.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut