Copa del Rei

Barcelona, Espanyol, Nàstic i Badalona juguen dimecres els setzens de la Copa del Rei

La Copa del Rei arriba als setzens de final i ho fa amb tots els equips, inclosos els grans, ficats en la competició, però amb la particularitat que s'han acabat les eliminatòries a partit únic. A partir d'aquest moment, les eliminatòries seran a doble partit, amb la qual cosa les sorpreses es reduiran al mínim, almenys pel que fa als enfrontaments entre equips de diferent categoria. Per a un equip com el Badalona o l'Ecija, enfrontar-se al Barcelona i al Reial Madrid, respectivament, és tot un premi. Els altres partits amb representació catalana són el que juguen Rayo Vallecano i Espanyol, i el Valladolid contra el Nàstic de Tarragona.

Actualitzat

En anys anteriors, diversos equips de Primera van ser eliminats per equips de Segona i fins i tot, Segona B. Aquesta circumstància incrementava l'emoció en els partits, ja que els grans favorits podien perdre a mans dels conjunts més modestos. Ara, la Copa del Rei canvia novament de format, i tots els equips de Primera, inclosos els que disputen competicions europees, entren en joc.

Demà dimarts es disputen els dos primers partits de setzens. L'Alabès juga contra el Celta, i el Llevant visita el Vicente Calderón per enfrontar-se amb l'Atlètic de Madrid. Dimecres entraran en joc els equips catalans. El Badalona rep el FC Barcelona a l'estadi del Centenari en un duel interessant. L'argentí Messi és baixa per un esquinç en el turmell dret que es va fer en el matx contra el Reial Madrid. Mentre que l'Espanyol viatja a Madrid per jugar davant el Rayo Vallecano. Després d'empatar in extremis davant el Racing de Santander, el conjunt de Valverde busca obtenir un bon resultat de cara al partit de tornada a Montjuïc. L'últim representant català és el Nàstic de Tarragona, que després d'oferir una bona imatge al Sánchez Pizjuán, espera aconseguir una victòria a domicili contra el Valladolid.

En altres partits destacats, el Reial Madrid visita l'Ecija, el València juga al camp del Portuense, i el Sevilla s'enfronta al Segoviana.

Anar al contingut