Hoquei patins

Barça i Liceo no fallen i continuen liderant l'OK Lliga

Els blaugranes s'han imposat a l'Igualada (2-0), i l'equip gallec no ha tingut miraments amb el Lloret (5-0) en una jornada que s'ha completat aquest dimecres

Actualitzat

Poques sorpreses en l'onzena jornada de l'OK Lliga, que s'ha jugat gairebé per complet aquest dimecres. Els colíders Barça i Liceo jugaven a casa i no han fallat. Els blaugranes s'han desfet de l'Igualada (2-0), mentre els gallecs han golejat el Lloret (5-0). Per tant, es manté l'empat al capdavant de la classificació, amb 30 punts cadascun.

Tampoc el Reus Deportiu s'ha deixat sorprendre pel Pas Enrile d'Alcoi (4-2) i es manté en una confortable tercera posició, amb 24 punts. Lleida i Noia (21 punts cadascun) han mantingut una jornada més el seu pols pel quart lloc amb victòries a domicili. L'equip de la Terra Ferma ha golejat el cuer Arenys de Munt (1-6) i el conjunt del Penedès ha patit per assegurar els tres punts a Palafrugell (4-5).

Quan falten quatre jornades perquè s'acabi la primera volta, molts són encara els equips que tenen opcions d'assolir un bitllet per a la Copa. El Voltregà ha incrementat les seves opcions amb un triomf a la pista del Vendrell, un rival directe (2-4).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut