Handbol

Barça Cifec i BM Granollers buscaran avui un lloc a la final de la Lliga dels Pirineus

El Barça Cifec i el BM Granollers buscaran avui un lloc a la final de la Lliga dels Pirineus, que enguany es disputa en territori francès. En semifinals, els blaugranes s'enfrontaran al París Handball de la Divisió d'Honor de la Lliga francesa. Per la seva banda, els vallesans jugaran a les semis contra l'USAM Nimes, setè classificat de la Lliga francesa. Els equips que passin a la final es disputaran el títol el dimecres a Nimes. El Barça Cifec és el vigent campió de l'edició de l'any passat, que es va fer a Vilanova i la Geltrú.

Actualitzat

El tècnic Xesco Espar ha pogut viatjar amb tota la plantilla del  Barça Cifec, amb l'excepció de Salva Puig, que encara es recupera d'una lesió al turmell. Per a l'entrenador blaugrana, la Lliga dels Pirineus servirà com a prova de foc abans de començar la temporada, després de tancar la gira per Dinamarca amb una derrota davant el Holstebro per 36-31.

El Granollers també podrà comptar amb tots els jugadors que formen part de la plantilla que dirigeix Manolo Montoya. Un dels principals punts d'interès de l'equip vallesà és veure l'evolució del nou fitxatge, el lateral polonès Michal Nowak.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut