Futbol

Arsène Wenger: "Sobreviurem sense Cesc si estem units"

El tècnic de l'Arsenal, Arsène Wenger, ha dit que ha estat decisió seva deixar marxar Cesc Fàbregas al Barça. Pel tècnic alsacià, que ha parlat en la roda de premsa prèvia a l'eliminatòria de classificació per a la Lliga de Campions, el seu equip "sobreviurà" a l'absència de Cesc si es "manté unit". "Hem perdut un jugador de primera classe mundial, i ho sentim", ha declarat l'entrenador "gunner", però ha afegit que de l'Arsenal n'han marxat "molts bons futbolistes i el club ha seguit endavant". "Hem de demostrar que tenim les ganes i la força per continuar endavant", ha explicat.

Actualitzat
Seguint la línia de les declaracions del mateix Cesc en el dia de la seva presentació, en què el jugador d'Arenys ha deixat clar que sent admiració pel tècnic de l'Arsenal, Wenger s'ha mostrat comprensiu amb la marxa del seu capità i migcampista estrella: "Cesc ha marxat perquè estava boig per jugar al club de la seva ciutat natal, on va ser educat. És molt difícil resistir això". Sembla que el traspàs, doncs, no ha afectat les bones relacions entre el jugador i el seu ja extècnic.

Vol evitar la marxa de Nasri

Després de Cesc, el següent que podria deixar el club londinenc és el francès Samir Nasri, que té una oferta del Manchester City. Però Arsène Wenger ha insistit que vol que el mig ofensiu segueixi al club i ha aclarit que "la seva situació no està lligada a la de Cesc".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut