Barça

El motiu de la baralla entre Arnau Tenas i Carvajal

El mal perdre del jugador del Madrid Dani Carvajal va quedar en evidència quan, un cop acabat el partit, va anar a buscar el porter blaugrana Arnau Tenas i li va posar la mà al coll

Redacció Esport3Actualitzat

Amb el partit ja acabat, els jugadors del Barça van fer pinya al centre del camp. Els suplents també es van dirigir a la celebració, moment en què Dani Carvajal va anar a buscar Arnau Tenas, assenyalant-lo amb el dit i posant-li una mà al coll.

Un cop separats per Jordi Alba i Araujo, Carvajal seguia en tensió i li va dir alguna cosa a Tenas, que, un altre cop, va haver de ser aturat entre diversos companys.

 

Finalment la cosa no va anar a més i tot va acabar amb Carvajal marxant capcot als vestidors i Arnau Tenas sumant-se a la celebració del triomf del Barça sobre la gespa.

 

El motiu de la baralla, segons 'RAC 1', és un episodi previ entre tots dos en el duel de Copa del Rei en el Santiago Bernabéu. En aquell partit, que també va acabar amb victòria blaugrana, Dani Carvajal es va acostar al vestidor rival per recollir una samarreta de Busquets. En aquest moment, el lateral va escoltar retrets d'Arnau Tenas cap al Madrid, una ofensa que es va tenir guardada fins al diumenge.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut